The ideal place for business lunches, dinners and aperitifs: Le Silve
If you are looking for the perfect place to organize a lunch, dinner or corporate aperitif that is a unique and unforgettable experience, Le Silve represents the ideal choice. This fascinating place, surrounded by greenery and rich in history, offers a wide range of options to satisfy every need. The company lunch is an important…
Il luogo ideale per pranzi, cene e aperitivi aziendali: Le Silve
Se siete alla ricerca del luogo perfetto per organizzare un pranzo, una cena o un aperitivo aziendale che sia un’esperienza unica e indimenticabile, Le Silve rappresenta la scelta ideale. Questo affascinante luogo, immerso nel verde e ricco di storia, offre un’ampia gamma di opzioni per soddisfare ogni esigenza. Il pranzo aziendale è un momento importante…
Lunch "Pig on the curve"
What is butchery (Norcineria – italian) In the beating heart of Italy, shaken by the 2016 earthquake, there is a tradition that has the same resistance as an old tree: pork butchery. This practice is like a stubborn old lady who won’t be swept away even by an earthquake. It is the perfect representation of…
Pranzo "Maiale in curva"
Che cos’è la norcineria Nel cuore pulsante dell’Italia, scosso dal terremoto del 2016, c’è una tradizione che ha la stessa resistenza di un vecchio albero: la norcineria. Questa pratica è come una vecchia signora ostinata che non si fa spazzare via nemmeno da un terremoto. E’ la perfetta rappresentazione del motto ‘del maiale non si…
Weekend of Bollito
Immersed in the lush greenery of the Silve di Umbria, on the slopes of Mount Subasio, the Armentum restaurant welcomes you with open arms for a unique and delicious weekend. This is not only an invitation to exquisite cuisine, but also an opportunity to discover one of the most fascinating places in Italy. And, this…